Skip to main content

Algemene voorwaarden en Disclaimer

Gezien de materie (explosieven) zijn er veiligheidsmaatregelen van kracht als REASeuro Education lesstof verspreidt. Deze veiligheidsmaatregelen zijn bedoeld om te voorkomen dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt.

Dit leerstofpakket is niet geclassificeerd. Het is slechts toegankelijk voor OCE-deskundigen, aangesloten bij een opsporingsbedrijf conventionele explosieven, dat gecertificeerd is conform de BRL-OCE en deelnemer is van de stichting Examinering OCE. Gezien de aard van dit uitreikstuk is het wenselijk dat alleen functioneel betrokken personen hierin inzage hebben.

REASeuro staat niet in voor de juistheid en volledigheid van dit leerstofpakket. REASeuro is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van dit leerstofpakket.

Afhankelijk van de inhoud van de documentatie zijn er uit veiligheidsoverwegingen pakketten waar men aan speciale criteria dient te voldoen. Het leerstofpakket OCE-deskundige valt wegens de inhoud in deze categorie.

REASeuro hanteert toelatingscriteria, voor men gebruik mag maken van dit leerstofpakket. Deze maatregelen worden uit veiligheidsoverwegingen genomen en vloeien voort uit een convenant tussen het Ministerie van Justitie (afdeling 'Dienst Justis') en REASeuro Education met betrekking tot veiligheidsrisico's.

Na verificatie door de Stichting Examinering en middels acceptatie door de gebruiker, tijdens het installatieproces, verklaart de gebruiker het navolgende:

Overwegende, dat na installatie van dit pakket lesstof beschikbaar is waarbij deels gevoelige informatie beschikbaar is, verklaar ik dat:

- ik werkzaam ben bij een opsporingsbedrijf conventionele explosieven, dat gecertificeerd is conform de BRL-OCE en dat deelnemer is van de stichting Examinering OCE;

- gegevens, verkregen uit het leerstofpakket voor OCE-deskundigen slechts worden gebruikt bij of namens bovengenoemde instelling;

- er geen gerechtvaardigde of anderszins zwaarwegende redenen zijn om informatie aan derden te verspreiden;

- gegevens niet aan derden worden verspreidt en het copyright op documentatie wordt gerespecteerd;

- geen rechten kunnen worden ontleend en/of aanspraken kunnen worden gemaakt ten aanzien van REASeuro voor wat betreft het gebruik van de verkregen documentatie;

- informatie verkregen uit het leerstofpakket voor OCE-deskundigen of deze verklaring zodanig zal mogen worden uitgelegd, dat welk bedrijf, instelling, groep of persoon dan ook, daaraan enig recht kan ontlenen om iets te ondernemen of handelingen van welke aard ook te verrichten, samenhangende met explosievenincidenten.

Algemene bepalingen van deze disclaimer/algemene voorwaarden:

- onder de uitgever wordt verstaan: Riel Explosive Advice & Services Europe B.V. (REASeuro);

- onder leerstofpakket wordt verstaan: softwarepakket met inhoud, onder meer: lesstof, overzichten, teksten, afbeeldingen, hyperlinks, en/of andere objecten;

- onder gebruik, gebruiken wordt verstaan: onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, bewerken, verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);

- onder u, gebruiker, OCE-deskundige wordt verstaan: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die het leerstofpakket gebruikt;

- onder schade wordt verstaan: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer: verloren data, documenten en zaken, gederfde omzet, winst of ander (economisch) nadeel.

- De uitgever spant er zich voor in de inhoud van het leerstofpakket regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen, volgens convenant met de Stichting Examinering OCE. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

- De inhoud is voor professioneel gebruik door OCE-deskundigen bedoeld. De uitgever verschaft de inhoud van het leerstofpakket in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald ander doel of anderszins.

- De uitgever is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van het leerstofpakket of met de onmogelijkheid het leerstofpakket te kunnen raadplegen.

- De uitgever mag het leerstofpakket naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

- De uitgever is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan het leerstofpakket gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen acceptatie/bekrachtiging van die bestanden in.

- Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van het leerstofpakket of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, copyright of regelgeving m.b.t. publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. Wijzend op deze kopierechten en verwijzend naar bovengenoemd convenant tussen de uitgever en het Ministerie van Justitie m.b.t. veiligheidsrisico's bent u verantwoordelijk voor de omgang en gebruik van dit leerstofpakket.

Het bovenstaande is van toepassing op het leerstofpakket. Door het leerstofpakket te gebruiken stemt u in met deze disclaimer/algemene voorwaarden. Bij installatie van het leerstofpakket accepteert u bovendien deze voorwaarden.